Kommer «vi» hjem med kvartfinaleplass?

Onsdag, altså i dag,  reiser jentene til Skien og 4.runde kamp i NM, eller åttendels finale om du vil. Der møter de Gjerpen HK Skien. Som er ett av 1.divisjonslagene som fremdeles holder stand på veien mot NM-finalen.

På veien «hit» slo Gjerpen 2.divisjonslaget Sandefjord 35-15, før de møtte 3.divisjonslaget Bamble i 3.runden og vant enkelt 37-15.

Så langt har NM-reisen vært en tilnærmet lokal-runde for våre jenter. Første møte var med 4.divisjonslaget Sotra hvor det ble overkjøring og seier 47-16.

Deretter gikk turen ut i vår nordlige bydel, Åsane. Her ble det noe tøffere motstand (enn ventet?). Åsane sine jenter «slo godt fra seg» og holdt følge og vel så det i hele første omgang. Etter hvilen hadde imidlertid våre jenter fått nok, og brukte en halv omgang på å gå fra 15-14 ledelse (pauseresultat) til 18-26 ledelse. Jentene løp inn til 34-23 seier og med det videre avansement i NM.

Sånn historisk sett så har vi siden oktober 2018 møtt Gjerpen fire ganger. Det var mot Gjerpen vi tok vår første seier etter opprykket til Eliteserien (som det het den gang) da vant vi med to mål på hjemmebane. På bortebane har vi slitt litt mer med laget fra Skien, og vi står så langt «bare» med hjemmeseier over Skienslaget.

Vi håper (og tror) på bedre lykke denne gang.

Bare sånn for ordens skyld, fjorårets NM-turnering stoppet for vår del med semifinaletap borte for Vipers.

Kampen blir dessverre ikke streamet, så her må du følge med på handball.no og live-oppdateringen fra kampen.