Foto: Njål Arnar Johansen

Østover på jakt etter flere poeng

Søndag 03.oktober reiser jentene østover for å møte Romerike Ravens. Først litt historie; etter opprykket har vi møtt Romerike Ravens (for de som ikke er helt oppdatert, dette er tidligere Rælingen) tre ganger. Det har endt i full pott til oss og totalt 21 pluss mål. De beste kampene/resultatene har vi fått på bortebane.

Romerike Ravens har tatt to poeng hittil i sesongen etter at de slo Follo klart tidligere i sesongen. Deretter gikk det nesten veien i et heller målfattig oppgjør, 18-15, borte mot Byåsen for en liten uke siden. Om den kampen sier Romerike at «vi reiste til Trondheim med målsetting om å ta poeng mot Byåsen. Oppgjøret i Rema 1000-ligaen ble en kaotisk og målfattig affære».

Vi siterer Romerike Ravens når det gjelder våre jenter; «Vi møter et Fana-lag som har hatt en fantastisk start på sesongen. De har spilt fin håndball, er samspilte og har vist høy moral»

Foto: Bjørn Erik Nesse

Vi har sagt det før og vi sier det igjen, Fanajentene «sente sjokkbølger» gjennom håndball Norge da de spilte uavgjort mot Vipers for litt over en uke siden.  Men det var den kampen, kampen mot Romerike Ravens er en helt ny kamp. Og skal vi klatre på tabellen så må også denne kampen vinnes.

Ny inn i stallen er Marte Haaland, fra samarbeidsklubben vår Gneist. Hun kommer inn for en skadet Aurora, som fikk konstatert brudd i albuen etter Vipers kampen.

Foto: Fana Håndball

Jentene tok seg videre til kvartfinalen i NM på onsdag, etter det har de trent godt, slappet av og er klare til kamp.

Kampen ser du via BA/Direktesport.no og skulle du vere på Romerike (eller der omkring) så finner du billetter til kampen i appen til Romerike Ravens.