Ett poeng er bedre enn ingen poeng…

Romerike Ravens – Fana 26-26 (16-13)

Det var ikke spesielt mye leven i Skedsmohallen da kampen ble satt igang. Men det tok seg opp da hjemmelaget gikk opp til 1-0 allerede i første angrep. Nora fulgte opp fra vår side og satte inn et mål fra kanten.

«Frekt innspill» kalte kommentatoren pasningen fra Celine til Oda. Frekt er vel ikke ordet vi ville brukt, men mål ble det og vi ledet 1-2 i overkant av 30 sekunder. Og slik gikk nå omgangen, det hjalp på at Kizza er en som skyter «fra hvor som helst og når som helst», de skuddene er både vanskelige å se, og ditto vanskelig stoppe. Ny ledelse til oss.

Forsvaret satt ikke som det skulle i første omgang, og et hardt kjempende og til tider bedre spillende Romerike Ravens ledet på det meste med fem mål. I tillegg var det noe slurv og feilpasninger, og det ble etterlyste mer nøyaktighet og rytme i spillet i time-outen vår.

Erlend sa til Direktesport før han gikk i garderoben at «Vi må vere mer nøyaktige i angrep, og fullføre i forsvar. Vi gjør ikke godt nok det vi skal». Romerike Ravens ledet da 16-13.

Oda startet andre omgang med tre raske mål og vi reduserte til 18-16 etter knappe fire minutter. Etter en time-out og noen justeringer utlignet Nora til 19-19. Med i overkant av en halv omgang igjen å spille begynte det ligne noe.

Et par tekniske feil, noen mål til hvert lag og Henriette utlignet til 21-21. Da begynte det å skje ting i Fana sin favør. Marit tok kommandoen og gav oss ledelsen 22-23. Hjemme holdt vi pusten da Olivia reddet, og fikk se en herlig krysspasning fra Celine til Sara. Sistnevnte satte den effektivt i mål og økte ledelsen til 22-24.

Romerike kom tilbake og reduserte til 23-24 før Kizza satte en straffe i mål og la på til 23-25. Hjemmelaget la time-out kortet, la en slagplan og gjennomførte den . Olivia «stod i veien» for skuddet men Romerike fikk straffe. Alle som holdt pusten og ventet på redusering fikk se ballen gå i stangen, og vi kunne begynne å puste igjen.

Etter litt klabb og babb fire minutter før full tid satte Kizza inn 23-26 og vi øynet et håp om ny seier. Men Romerike hadde på ingen måte gitt opp, og de reduserte kjapt til 24-26.

Med knappe to minutter igjen tok vi oss god tid, men avslutningen gikk rett på Romerike målvakten og vi ble straffet med en lobb og ny redusering, 25-26.

For å gjøre avslutningsminuttene korte, Romerike Ravens fikk straffe med 14 sekunder igjen å spille – den gikk i mål og utligning til 26-26. Det ble også sluttresultatet.

Marit ble kåret til vår beste spiller, og nå ser vi framover mot neste kamp. Som er hjemme mot Storhamar 16.oktober kl 17:00