Oda og Kizza på månedens lag i oktober

«Lagene er tatt ut basert på tilbakemeldinger fra trenere, statistikk og fagjury i hall. Tallene i parentes forteller hvor mange ganger de har vært på månedens lag denne sesongen» var den korte meldingen som kom fra Norsk Topphåndball i ettermiddag. Etterfulgt av oktober-laget:

Kizza, eller Christine Karlsen Alver som er det fulle navnet, er REMA 1000-ligaens suverene toppscorer med totalt 92 fulltreffere. Om vi «trekker ut» målene fra straffe-merket er hun likevel på topp med 69 mål.

Oda Cathrine Lunne Mastad (vi tar med fullt navn slik at alle vet hvem du er) står med 46 fulltreffere så langt. Og vi antar at Kizza har vært servitør på en god del av de. Vi henger oss på reporterne på «Tett på» om at Oda er undervurdert i REMA 1000-ligaen, og at hun fortjener mye mer oppmerksomhet.

Dette er første gang Oda er på månedens lag, mens det er gang nummer to for Kizza. Men så fortjent til begge to!

Vi gratulerer og er superstolte av jentene!