Vi vant andre omgangen…

NM semifinale Vipers – Fana 35-28 (21-13)

Med fare for et realt mageplask satte vi pengene våre på Fana i god tid før kampstart. Og mageplask ble det, for første omgang ble en solid «takk for sist» fra Vipers-jentene.

4-0 etter fire minutter kan ikke kalles annet enn en pangstart for den regjerende mesteren. Men det skal de ha, jentene våre, de gav ikke opp, de la seg ikke bakpå eller senket tempoet. Selv ikke da de lå bak med 10 mål. Det var ikke akkurat et pent pauseresultat, med 21-13 til Vipers, men om ikke annet så var i alle fall hjemmepublikumet fornøyd.

Det er blitt en vane nå, det var noe helt annet i andre omgang kontra første. Med syv minutter igjen å spille var Vipers sitt forsprang redusert til fire mål. Vipers ble kontant stoppet av vårt forsvar, Vipers trener fikk gult kort og med fem minutter igjen la han time-out kortet. Han var ikke helt fornøyd.

Selv med mye godt spill i andre omgang så holdt det ikke helt inn denne gangen heller. Oppgjøret endte 35-28, og vi tar med oss at vi vant andre omgang med ett mål. Og Sara ble fortjent kåret til vår beste spiller i dag, hun stoppet på syv fulltreffere