Skal vi få en ny sjanse?

Det gikk ikke helt veien i Åsenhallen på søndag der 452 tilskuere fikk se at en opplagt Camilla Herrem & Co ledet fra start til mål. Vi lå under med hele seks mål til pause. Et forsprang som var redusert til to mål et kvarter uti siste omgang. Men nærmere kom vi ikke og Sola tok første stikk i «best av tre» kvartfinaler.

Onsdag kommer de til oss – og to ganger tidligere denne sesongen har vi slått de hjemme i egen hall. Første gang var i en annen kvartfinale, nemlig NM-kvartfinalen i høst. Siste gang var for en liten måned siden da vi vant 32-30 i årets siste seriekamp.

Nå er det vinn eller forsvinn i kampen om en tredje kvartfinale og mulighet for avansement til sluttspill semifinale.

Vi håper du kommer i Fana Arena onsdag kveld, lager støy og kjempestemning og hjelper jentene til en tredje sjanse.

Har du tenkt deg i hallen håper vi du klikker deg inn her og kjøper billett på forhånd. Men vi skal ikke vere vanskelige om du kommer i hallen og vil kjøpe biletter der. Vi får nok til det og.

Foretrekker du å sitte hjemme i egen sofa så sendes kampen via Direktesport.no til deg med blandt annet BA-abonnement. Handball.no/live oppdaterer også så fort ting skjer på banen.