Foto: Bjørn Erik Nesse

Fra nedslitt gymsal til Fana Arena

Yngstemann på laget, Eline Mangen Solbakken har akkurat fyllt 18 år. Hun har tidliger spillt på Søreide og Bjarg før hun nå i vår tok turen til Fana. Her vil du finne henne inne på streken med nummer 14 på ryggen. Også Eline er en del av LK04 landslaget.

Eline fyllte 18 og Aurora stillte med kake etter trening (foto: Fana Håndball)

Jeg lar Eline stå for snakkingen –

Håndball har alltid vært en veldig stor del av livet mitt.

Det startet med en liten gjeng 2.klassinger i en nedslitt gymsal ved gamle Søreide barneskole, med pappa som trener. Det var veldig naturlig for meg å begynne på håndball ettersom at flere i familien drev med det. Gjennom idretten har jeg fått et utrolig stort fint sosialt nettverk, og ikke minst minner jeg aldri ville vært foruten.

Jeg valgte Fana fordi jeg tror det er et veldig fint utviklingsmiljø for meg nå, og jeg har stor tro på hva vi kan få til som lag, samt visjonen til spillerne, trenere og resten av teamet. Fana ble også naturlig for meg ettersom at jeg er en del av Bergen Sør samarbeidet.

Inntrykket så langt er veldig positivt, og jeg har god tro på at vi har en fin sesong i vente. Jeg gikk jo glipp av store deler av oppkjøringen grunnet mesterskap med LK04, så nå er jeg veldig klar for å utvikle et godt samspill fremover.

Ellers går jeg sisteåret på Metis Toppidrett, og den lille tiden til overs går gjerne til fjellturer, sosialt, serier, eller hyttetur med familie og venner.

Fremover vil jeg først og fremst utvikle meg til å bli en bedre håndballspiller. På sikt ønsker jeg å komme så langt som mulig, i tillegg til at det skal være gøy! Jeg tar det litt som det kommer, steg for steg, jeg stresser ikke.

-Ellers gleder jeg meg veldig til sesongen starter og håper på en fullsatt arena med masse god stemning!

Fra Fanaposten.no har vi sakset trener Erlend Lyssand sin beskrivelse av Eline som spiller: «Hun har slått veldig fort igjennom. Nå må hun være tålmodig og gjøre jobben i rekruttlaget, slik at hun kan kjempe om en plass i eliteseiren etter hvert. Veldig gode forutsetninger for å lykkes, ikke minst fysisk».