Foto: Stig A.Svarthumle

Samarbeid over (alders)grensene

Jentene holder hjulene i gang frem mot HÅNDBALLUKEN som kommer om halvannen uke, og i dag stod Bring-guttene på motsatt banehalvdel. Guttene spiller første runde i Bring-serien på hjemmebane i Fana Arena neste helg (26.november fra kl 10:00), så kampen var viktig i oppkjøringen for begge lag. 

Kampen startet i et forrykende tempo og ingen av lagene så ut til å ha tenkt å spille forsvar. Arbeidsforholdene for begge lags keepere var rimelig dårlige, men vi fikk likevel se godt kvalifiserte redninger begge veier; både fra vår egen Olivia og 06s Emil Rommetveit. Sistnevnte skal forøvrig på LM06 samling i Skien nå i starten av desember.

Lagene gikk til pause på 22-18 til elitejentene. 

Andre omgang startet litt bedre for elitejentene sin del, og forsvaret satt bedre enn i første. Duellene smalt i begge ender, men våre jenter var litt mer treffsikre og dro sakte, men sikkert fra. Det hele endte med 10 måls seier til jentene, og en godt gjennomført gjennomkjøring for begge lag. 

Nå er det bare å jobbe på for begge lag frem til spennende oppgjør i Bring på lørdag før vi setter i gang HÅNDBALLUKEN mot Byåsen 30.11.