Foto: Bjørn Erik Nesse

Nå starter vi igjen, og tar turen til Hamar på søndag

Mesterskapspausen er over og jentene reiser søndag til Hamar for å spille mot Storhamar. Et Storhamar som ikke har hatt den sesongåpningen de pleier å ha, og etter å ha spilt like mange kamper som Fana, så ligger de to plasser bak oss på tabellen. Dette kan bli et spennende oppgjør…..

Våre jenter har brukt mesterskapspausen godt og møter godt forberedt til kamp på søndag. Sist vi var på Hamar ble det hjemmeseier med fire mål – men hvordan går det denne gangen?

Vi har fått to ord med Erlend før kampen, og han dro litt på det da jeg spurte om alle var friske, raske og klare for kamp.

Foto: Bjør Erik Nesse

Lina har brukket en finger og blir hjemme, Olivia er syk og vi ser det litt an fra dag til dag når det gjelder henne. Og så tar vi med oss Leah Osa som får sin REMA 1000-liga bebut.

Ellers har vi brukt landslagspausen godt, og vi reiser til Hamar med det i bakhodet at vi møter et Storhamar lag som spiller i Champions League og har spilt tre kamper i uken i en periode i høst. Der ligger nok litt av forklaringen på at vi for øyeblikket ligger foran Storhamar på tabellen.

Det blir på ingen måte en lett kamp søndag ettermiddag. Og nå skal vi ut i det tette kamp-programmet som Storhamar har vært gjennom, med syv kamper på tre uker. Inkludert en tur til Tyskland i E-cupen.

Nei, vi går en spennende periode i møte. Det er det ingen tvil om

Kampen finner du her (TV2 Play) og den starter kl 16:00