Foto: Bjørn Erik Nesse

Blir det Europa-League i Fana Arena til vinteren?

Jentene reiste fredag til Tyskland for å stille best mulig forberedt til returkampen i E-cup kvalifiseringen mot Buxtehuder i kveld. Men det gikk ikke helt som planlagt….

I god tid før avgang stilte jentene på Flesland, der flyet skulle gå kl 10:10. Først kl 15:05 var flyet i luften og jentene på vei til København der det var første stopp og flybytte. Neste etappe skulle gått til Hamburg, men rapportene sier at de måtte nedom i Frankfurt før de endelig kom seg til Hamburg og derifra videre til innsjekk på hotellet i Buxtehude først rundt midnatt. Viste du forresten at Buxtehude i likhet med Bergen er en hansaby?

Så det ble dårlig med fredags-trening på jentene. Men de har fått en god gjennomgang i formiddag.  Ikke den beste oppladningen men det får de ikke gjordt noe med nå. Nå er det fullt fokus på kampen.

I dag er det seier som gjelder, og ryktene sier at det fort kan bli heftig stemning i Tyske haller. Jentene har syv mål å gå på fra kampen i Fana Arena forrige helg, og tribunen blir ikke helt tom for Fana tilhengere denne kvelden.

Det er bare å krysse fingrene og sette seg ned foran skjermen – kampen skal kunne sees på HandballTV.com. Har du ikke tilgang på det, så blir du oppdatert via EHF sine sider. Kampen starter forøvrig kl 19:30.

Så krysser vi fingrene for at det blir gruppespill på jentene over nyttår.