2023 kastes i gang i Kristiansand

Årets første REMA 1000-ligakamp blir av det utfordrende slaget. Jentene reiser i morgen til Kristiansand for å møte Vipers i det som tradisjonelt sett blir fartsfylte kamper med mye mål begge veier. Vipers er så langt ubeseiret i REMA 1000-ligaen og står med 9 seire på 9 kamper.

I bortekampen mot Vipers i fjor tapte vi 32-28. Hjemmekampen endte som vi alle husker uavgjort i Fana Arena. Som eneste lag tok vi poeng mot de regjerende Champions League-vinnerne, og vi skal gi det vi har for å gjenta bedriften.

Dette sier Erlend om møtet med Vipers:

«Etter noen travle dager i desember hvor vi spilte 7 kamper på 3 uker fikk vi en smakebit på hva som venter oss neste 60 dager. Vi er kvalifisert for Europa for første gang i klubbens historie. Da passer det perfekt å starte med et lag som er vant til europeiske kamper. Vi vet når vi møter Vipers må vi alle være på vårt beste i 60 minutter. Det er akkurat den starten vi trenger og ønsker oss nå. Vi gleder oss til å være i gang igjen.»

Kampen spilles onsdag 04.01 kl 18.30 og kan sees her: Vipers – Fana

Fra fjorårets hjemmekamp mot Vipers. Foto: Bjørn Erik Nesse