Klare for Europa

Sent lørdag ettermiddag er Fana på plass i den ungarske byen Mosonmagyaróvár, og klar for de siste forberedelsene til søndagens historiske kamp mot Motherson Mosonmagyaróvári KC i EHF European League.

Flyreisen fra Bergen til Wien gikk knirkefritt før reisen fortsatte med buss i knappe 40 minutter til Ungarn og Mosonmagyaróvár. Hjemmelagets representanter har tatt godt imot oss så langt og gjestfriheten er stor. Fana er innlosjert på Thermal Hotel som også har en stor Spa-avdeling med termisk bad og svømmebasseng. Kanskje blir det en feiring på spa-avdelingen dersom resultatet søndag blir bra?

UFM Arena er en lys og innbydende arena. Det er forventet ca 1000 tilskuere til morgendagens kamp, så alt ligger til rette for en flott håndballkamp klokken 16.00. Kampen sendes direkte på Viasat+/TV3+: Motherson – Fana