Foto: Bjørn Erik Nesse

Klare for første hjemmekamp i e-cupen

I dag har våre frivillige ferdigstilt arenaen og jentene har hatt sin siste håndballøkt før morgendagens storoppgjør mot danske Ikast. Troppen en skadefri og gleder seg til å gi danskene kamp.

Ikast har fire norske jenter i troppen sin. Den de fleste nok vil dra kjensel på er bergenseren Stine Skogrand. Skogrand er fast inventar på landslaget og har fortid i både Fyllingen, TIF Viking og Tertnes. Hun er kaptein på den danske laget. I tillegg kommer tidligere Tertnes-spiller Vilde Johansen, eks-Vipersmålvakt Andrea Austmo og Skrim-veteranen Ingvild Bakkerud.

For vår egen Olivia blir oppgjøret ekstra spesielt. Olivia er selv halvt dansk og sier at det selvfølgelig blir gøy å skulle spille mot et dansk lag ettersom røttene hennes kommer derifra. Om kampen sier Olivia følgende:

«Det kommer til å bli en fartsfylt kamp, både vi og Ikast er glade i å løpe. For vår del kommer det til å handle mye om å få avsluttet angrepene våre godt og kommet oss hjem slik at vi kan stå i etablert forsvar mot Ikast. Vi vil gjerne klare å gi litt mer juling enn det vi får.»

Erlend gleder seg og inviterer alle til fest i Fana Arena:

«Fana Arena står rigget og klar for fest. Vi møter de danske serielederne. Vi har forberedt oss godt. Vi vet vi møter et hurtigspillende lag med masse skuddkraft. Flere av spillerne vi møter i morgen var sentrale i EM som ble spilt i november. Vi har kvalifisert oss for spill på dette nivået og har tenkt å være med å gi kamp, selv om vi vet at vi må slåss mot spillere som har vært med på dette mange ganger før. Vi trenger masse støtte fra tribunen og håper unge håndballspillere lokalt vil ta turen og se hva nivå som kreves internasjonalt. 11 av spillerne som er med i troppen i morgen har gått gradene lokalt og det er vi veldig stolte over. Vi gleder oss til kamp kl 18.00 i Fana Arena i morgen!»

Det er allerede solgt en god del billetter, så fort deg å skaffe deg din billett her: https://fanahandballelite.woo