Foto: Kjell Eirik Henanger

Vi går for 2 poeng

Fana Arena er stedet å være lørdag kveld klokken 20.00. Da spiller Fana mot Nantes i den tredje runden av European League. Gjestene fra Frankrike stiller med et sterkt lag som gjør det godt i hjemlig liga. 

Fanatrener Erlend Lyssand sier at laget til nå har spilt to kamper i European League, og har fått kjenne på nivået i turneringen. Fana har spilt en bortekamp og en hjemmekamp og begge kampene har endt med tap. Hvis vi ser bak poengene ser Erlend at Fana spiller god håndball og at det er gode tendenser i laget. Erlend sier videre at alle spillerne er friske og skadefri, og at det er en offensiv tropp som skal gjøre alt de kan for at begge poengene blir igjen i Bergen.

Erlend avslutter med å appellere til alle som ønsker å se god håndball om å møte opp i Fana Arena for å støtte Fana

Foto: Kjell Eirik Henanger