Foto: Bjørn Erik Nesse

Tøff bortekamp venter

Onsdag 25.januar klokken 18.00 spiller Fana bortekamp i REMA 1000 ligaen mot Volda i Volda Campus Sparebank1 Arena. Forrige gang Fana gjestet Volda var i 2015/16 sesongen og den gang spilte lagene i 1.divisjon.

Sesongens første møte mellom de to lagene ble spilt 11.september i Fana Arena og endte med seier 28-27 til hjemmelaget.

Foto: John Vint

«Volda er et lag med et tydelig konsept og en bra spillestil. Vi slet mot dem på hjemmebane i det første oppgjøret og vi må forberede oss godt og kvesse klørne for å sikre oss to poeng på bortebane», sier Fana trener Erlend Lyssand. 

Fana reiser med fulltallig tropp til Volda og gleder seg til å spille i den nye arenaen til hjemmelaget. «Volda har spilt mange tette kamper denne sesongen, så vi må ikke la oss lure av at de ligger nederst på tabellen» avslutter Erlend.

Foto: John Vint