Sterk borteseier og rett i styrkerommet

Det ble som ventet tøft for jentene våre i Volda. Starten av kampen var preget av mye personlige feil, samt bom fremover. Volda fikk lov å løpe på oss og scorte enkle kontringsmål. Vi kastet vekk ballen 7 ganger i løpet av de første 30min, men jentene stod ganske godt i forsvar, som igjen førte til gode redninger bakerst. Dette gjorde at vi ikke havnet for langt bakpå før vi klarte å rette på feilene fremover.

Jentene ble mer direkte på mål mot Voldas utgrupperte forsvar og da kom også målene. Volda måtte ty til ulovlige midler for å stoppe angrepene våre, og Sara satte 4/4 straffer i første omgang. I tillegg fikk Ida og Marit to enkle mål fra egen banehalvdel.

Til pause stod det 10 – 14.

Fra Fana – Nantes. Foto: John Vint

I andre omgang økte vi tempoet noe, og dro jevnt og trutt ifra. De tekniske feilene ble færre, forsvaret satt fremdeles, og fremover bidro mange til at seieren tilslutt ble komfortable 18 – 29.

Marit Ova Bøyum ble vår toppscorer med 6 mål.

Jentene dro rett i styrerommet for restitusjonsøkt før overnatting i Volda. I morgen skal vi grytidlig opp for å komme oss hjem til forberedelser til Fana – Fredrikstad på lørdag kl 14.30.