Nabooppgjør på tabellen

Lørdag spilles den 14. serierunden i Rema 1000-ligaen for kvinner. Klokken 14.30 er det klart for seriekamp mellom Fana og Fredrikstad i Fana Arena. Etter 13.spilte kamper er det kun 3 poeng som skiller 3.plass og 9.plass på tabellen. Fredrikstad og Fana har begge 14 poeng og innehar henholdsvis 7. og 5. plass på tabellen. Lørdagens kamp blir derfor viktig for begge lag med tanke på å posisjonere seg til årets sluttspill.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Fredrikstad har gått seirende ut av de tre siste seriekampene de har spilt og fremstår som et av formlagene i Rema 1000-ligaen. Fana har på sin side gått seirende ut av de to siste seriekampene, den siste borte mot Volda på onsdag.

«Vi har høy kampbelastning med to kamper i uken over en lang periode. Laget er helt avhengig av at mange spillere står frem og deler på ansvaret. Jeg er veldig fornøyd med måten laget håndterer det tette kampprogrammet og ikke minst hvordan de håndterer mangelen på håndballtreninger i denne perioden.Jeg opplever en positiv effekt i gruppen, og at mange spillere melder seg på», sier Fanatrener Erlend Lyssand.