Kladdeføre i ettmålstap

Vi kommer treigt i gang i dagens oppgjør mot Fredrikstad. Etter 6 minutter har vi bare funnet veien til nettmaskene en gang. Heldigvis har ikke Fredrikstad truffet på så mye mer, og stillingen står lenge 1-2.

Etter dette finner Fredrikstad mer flyten og i store deler av omgangen ligger vi under med 3 og 4 mål.

Så bestemmer Celine seg for at nok er nok for nå og setter 3 på rad. Flyten fremover tar vi med oss bakover og duellene sitter bedre. Det fører til at vi får løpt kontringer og rykker litt ifra.

Til pause står det 17 – 14, og 7 av jentene våre har allerede tegnet seg på scoringslisten.

Andre omgang starter som den første; på luggeføre. Jentene får ikke treff verken i forsvar eller i angrep, og midtveis i andre omgang tar Fredrikstad tilbake ledelsen. Resten av omgangen veksler det litt, men vi har føringen og har flere muligheter til å avgjøre i vår favør.

Dessverre blir vi avblåst på 30-30 i siste angrep og vi gir Fredrikstad muligheten til å ta begge poengene. Den muligheten lar de ikke gå fra seg, og setter ballen i nettet i aller siste sekund.

Vi taper 30 – 31 i Fana Arena.

Sara blir vår toppscorer med 7 mål, mens Aurora blir kåret til vår beste spiller.