Verdens beste klubblag til Fana Arena

Onsdag 1.februar kommer verdens beste klubblag til Fana Arena. Vipers Kristiansand er regjerende mester i Champions League de to siste sesongene, og er allerede kvalifisert til kvartfinaler i årets utgave av den gjeveste europacupen.

Forrige sesong var Fana det eneste laget som klarte å ta poeng mot Vipers i en tett kamp som endte uavgjort i nettopp Fana Arena.

Vipers stiller som store favoritter i onsdagens kamp, men Fana har ved flere anledninger vist at de er veldig gode når de spiller mot Goliat. Spillerne på Fana gleder seg til å møte et stjernespekket lag med landslagsspillere fra flere nasjoner på alle spilleplasser.

Foto: Bjørn Erik Nesse

«Jeg gleder meg veldig til å spille mot Vipers på hjemmebane. Det blir en tøff kamp hvor vi kan øve på vårt spill og lære mye. Jeg håper på fulle tribuner og fullt trøkk i Fana Arena», sier kantspiller Linnea Skadal Kyrkjeeide. Venstre bakspiller Marit Ova Bøyum er enig med Linnea og legger til at hun gleder seg til å gå på banen med senkede skuldre og kunne spille uten press.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Fana er som kjent midt i en tøff periode med to kamper hver uke. Allerede fredag er det avreise til Frankrike og returoppgjør mot Nantes som spilles søndag kveld. 

Billetter til morgendagens kamp finner du her:

Fana – Vipers