En god omgang var ikke nok

Dagens kamp mot Vipers Kristiansand startet fomlete for Fanajentenes del. Vi gjorde upressede feil som førte til kontringer i mot og gjorde arbeidsforholdene vanskelig for Olivia bakerst i målet. Vipers scoret 8 ganger alene mot Olivia i første omgang. Fremover klarte vi ikke å finne lukene og veien til mål, og vi stod lenge med kun 6 scoringer i målprotokollen.

Lagene gikk til pause med 10 – 19.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Erlend ba jentene gire opp litt til og være mer presis i alle aksjoner i andre omgang.

Jentene ga umiddelbart svar på tiltale og etter 8min i andre omgang hadde Vipers fremdeles ikke laget mål, mens vi lagde 5 på samme tid. Resten av omgangen byttet lagene på å lage mål og Vipers kontrollerte inn borteseier; 25 -31.

Celine Solstad ble vår toppscorer med 5 mål, mens Olivia nok en gang ble kåret til vår beste.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Allerede fredag vender jentene snutene mot sør for kamp mot Nantes som spilles på søndag.