I angrepsmodus i franske Nantes

Etter en lang reisedag i går var det sen frokost for jentene i dag. Den gode franske hotellfrokosten sørget for at dagen kom i gang på best mulig måte.  Andrea Solstad kan også feire at hun fyller 24 år i dag.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Etter frokost møttes laget for videomøte og gjennomgang av taktikken før søndagens kamp mot Neptunes de Nantes. Målet er som vanlig å fokusere på egne kvaliteter, og det vi selv kan påvirke i løpet av kampen. Det første oppgjøret mellom morgendagens rivaler endte som kjent med en tomålsseier hjemme i Fana Arena.

Foto: Bjørn Erik Nesse
Foto: Bjørn Erik Nesse

«Vi er ikke her for å forsvare en seier, men derimot for å angripe kampen. Dersom vi gjør det vi er blitt enige om, så er det absolutt muligheter for å ta to poeng med tilbake til Bergen», sier trener Erlend Lyssand.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Fana har gjennomført en halvannen times treningsøkt i kamparenaen, så nå venter mat og restitusjon resten av dagen.

«Jeg gleder meg» er Lina Mossestad sin umiddelbare kommentar til spørsmålet om forventningene til morgendagens kamp. «Det er spennende å kunne måle krefter med noen av de beste spillerne i Europa. Vi må ta vare på den muligheten vi har fått og gi alt i søndagens kamp», avslutter Lina.

Kampen spilles i morgen kl 14.00 og kan sees her: Nantes – Fana