Sterk sliteseier

Dagens kamp mellom Fana og Aker i Ullern Flerbrukshall startet forrykende. Vi fikk se to lag som ønsket å løpe og vi fikk veldig mange skudd på mål – begge veier.

Lagene fulgte hverandre til 2-2 før våre jenter fikk en liten luke. På det meste i omgangen var vi foran med fire mål. Det varte dog ikke lenge og et heltent Aker-lag spiste opp ledelsen litt og litt.

Dommerne tillot dueller og i første omgang ble det ikke delt ut noen utvisninger til noen av lagene.

Selv om jentene våre stod godt i forsvar og en god Olivia bakerst gjorde sakene sine bra, gikk vi til pause et mål bak Aker; 12 -11.

Andre omgang startet like jevnt som den første startet. Lagene fulgte hverandre tett hele veien, og mål den ene veien førte som regel til mål den andre veien også.

Ikke før det var gått 22 minutter ut i andre omgang var Fana foran igjen. Olivia tok saken i egne hender da hun gjorde en fin redning og kastet ballen i det åpne Aker-målet. Vi var da foran 21-20.

Etter dette klarte ikke Aker å komme tilbake og våre jenter kjempet for hver eneste ball. Det ender 20-24. Sara og Celine blir toppscorere med 5 mål hver, mens Olivia blir kåret til vår beste med redningsprosent på imponerende 44.

Dette var sinnsykt forløsende. Vi trengte denne. Jeg har et godt forsvar foran meg, det ble en skikkelig lagseier.