Spiller for avansement i Europa

Søndag kl 18.00 er det rigget for foreløpig siste hjemmekamp i Europaligaen for våre jenter. På motsatt banehalvdel står det ungarske laget Motherson Mosonmagyarovari KC. Laget ligger foreløpig på fjerde plass i en sterk, ungarsk liga.

Premissen er enkle; for å gå videre til kvartfinale trenger jentene minst 3 poeng til. Første mulighet kommer altså i morgen, og både jentene og Erlend er offensive.

Jeg nøler ikke med å si at Motherson er et lag vi kan slå, et lag vi skal gå for å slå her på hjemmebane. Vi skal gå videre fra denne gruppen.

Erlend til Fanaposten

Da vi gjestet Ungarn i vår aller første gruppespillskamp i Europa klarte vi ikke helt å vise oss fra vår beste side. Det har jentene tenkt å gjøre noe med;

Vi viste oss ikke fra vår beste side da vi var i Ungarn. Det var ikke oss på topp. Finner vi toppnivået vårt er dette et lag vi kan slå.

Olivia til Fanaposten
Foto: Bjørn Erik Nesse

Den kampen endte med tap 35 – 29.

For å klare å finne toppnivået sitt ønsker jentene full hall. Det er ventet omtrent 100 ungarere, både tilreisende og Bergensbaserte, som skal gjøre sitt for at ungarerne føler seg som hjemme i Fana Arena. Det skal de selvsagt få lov til, men ikke uten kamp! Jentene ønsker seg at tribunene farges røde og at Forzafansen gjør sitt for at jentene skal gå videre i Europa.

Billetter til kampen finner du her: Fana – Motherson