Rekordmange Fanajenter på landslaget

I disse dager kommer innkallingene til landslagsaktivitetene i pausen i REMA1000-ligaen. Rekordmange av våre jenter skal i aktivitet.

Målvakt Olivia Lykke Nygaard er tatt ut til sin første samling med Håndballjentene den første uken i mars. Olivia skal delta på kampsamling i Nederland der Håndballjentene skal spille sesongens tredje Golden League-turnering mot henholdvis Danmark, Nederland og Tsjekkia. 

Forzafansen har for lengst trykket Olivia til sitt bryst i Fana Arena og synger taktfast «verdens beste keeper» når hun stopper alle ballene som kommer hennes vei. Olivia spiller med hjertet på utsiden av drakten og gjør sin del for å skape god stemning både internt i laget og ikke minst på tribunene i Fana Arena.

Vi krysser fingrene for at Olivia får sin debut med de aller beste denne helgen.

Verdens beste keeper, roper Forzafansen i Fana Arena. Vi er enige! Foto: Bjørn Erik Nesse

I tillegg til at Olivia skal på kampsamling med a-laget har vi også mange jenter på rekruttlandslaget. Rekruttjentene skal til Island og spille to kamper i Reykjavik. Fra Fana skal Oda Mastad og Celine Solstad på ny samling, mens Aurora Hatle får sin første rekruttsamling denne gangen. Vi har også en reserve i troppen og Sara Berg kan bli kalt inn på kort varsel.

Celine skal på nok en samling med rekruttlandslaget. Foto: Bjørn Erik Nesse

Som om ikke dette var nok er også Linnea Kyrkjeeide tatt ut til samling med juniorjentene, mens Maria Grasdal er reserve til den samme samlingen.

Linnea Kyrkjeeide er tatt ut på juniorlandslaget. Foto: Bjørn Erik Nesse

Vi er superstolte av dere alle sammen og ønsker lykke til på samling alle sammen!