Reisebrev – Rekruttsamling til Island

Den siste uken har Celine vært på samling med rekruttlandslaget. Les hva Celine skriver om samlingen:

Den siste uken har jeg  vært på samling med rekruttlandslaget i Reykjavik på Island, der vi har spilt to kamper mot Island sitt A-landslag. Det har vært en kjekk uke der vi fikk spille kamper, men også prøvd oss i varmekilde som Island er så kjent for.

Gjennom samlingen har vi hatt håndballtreninger, fysisk trening og kamper. Ettersom samlingen varte rett under en uke, fikk vi bare to håndballøkter sammen før første kamp. Disse treningene ble brukt til å repetere hvilke systemer og trekk vi skulle fokusere på i kampene. Gruppen bestod både av spillere med  kamper for rekruttlandslaget før, men det var også spillere som hadde sin første samling. Det var derfor viktig å gå gjennom avtaler slik at vi var best mulig forberedt til kamp. Inn mot den første kampen hadde vi derfor hovedfokus på vårt eget spill.

Vi slet litt med relasjonene i forsvar i den første kampen som gjorde at vi dessverre gikk på et tap 31-26. I den  andre kampen satt forsvaret bedre, men likevel klarte Island å holde ballen i gang uten at vi klarte å lage brudd i spillet. På det meste hadde de en luke på 7 mål. Vi stod bedre opp i forsvar i andre omgang samtidig som vi spilte oss til gode sjanser, men ble periodevis stoppet av en god keeper. Heldigvis klarer vi å holde energien og trykket oppe slik at vi spiste oss innpå ledelsen. Vi la inn en sluttspurt som gjorde at vi fikk revansj og vant 26-29 i returoppgjøret.

Mellom kampene fikk vi kjenne på litt luksus der vi fikk besøke Sky Lagoon. Det var en veldig kjekk opplevelse som ingen hadde vært med på tidligere.

Nå er jeg hjemme igjen i Bergen, klar for lokaloppgjør mot Tertnes i Åsane Arena på onsdag! Vi vil farge tribunen rød, og vi håper at du tar turen til hallen for å hjelpe oss mot seier!!