Storseier mot Tertnes!

Det var duket for sesongens siste lokaloppgjør da jentene i dag var i Åsane Arena for å møte Tertnes. Det var en kampklar og motivert gjeng som stilte til start og som utover i kampen viste seg bedre og bedre.

Starten var noe fomlete for våre jenter. Vi var ubesluttsomme og spesielt angrepsspillet bar preg av at det var lenge siden sist kamp. Heldigvis var forsvarsspillet mer solid enn angrepsspillet og vi gikk til pause med tremålsledelse på 12 – 15.

Etter pause fremsto Fana-laget på en helt annen måte. En solid laginnsats ble lagt ned fra alle Fana-jentene, og Tertnes maktet ikke å finne gode nok mottrekk til å utfordre våre jenter.

Olivia ble bare bedre og bedre utover kampen, og mot slutten av kampen var målet mer eller mindre stengt. Det bidro til at vi fikk løpe inn enkle mål, i tillegg til et par fra midtsirkelen da Tertnes la om til 7 mot 6.

Fremover på banen var det mange som bidro, men det er på sin plass å fremheve både Aurora og Andrea. Sistnevnte var for alvor tilbake i playmakerrollen og styrte angrepsspillet med både kreativitet og stor vilje til å satse på egne muligheter.

Kampen endte 24 – 34 og med det to viktige poeng på konto.

Aurora med 9 mål i dag. Foto: Bjørn Erik Nesse

Mål for Fana: Sara Berg 12 (5 str), Aurora Hatle 9, Marte Haaland 4, Andrea Solstad 4, Oda Mastad 4, Linnea Kyrkjeeide 1