Fana Elite støtter kreftsaken og ser oppover på tabellen

Lørdag 11.mars er det ny kamp i REMA 1000-ligaen for Fana. På motsatt banehalvdel i Fana Arena er det Sola som er motstander i kampen som starter klokken 18.15. Kampene mot Sola har vært veldig jevne de siste sesongene og denne gang er det Fana sin tur å stå igjen med to poeng. Både spillerne og trener Erlend Lyssand ser oppover på tabellen og tror på et godt resultat i lørdagens kamp.

Foto: Bjørn Erik Nesse

– Vi hadde en fin start etter pausen i torsdagens kamp mot Tertnes. Nå blir det viktig å bygge videre på det som fungerer, men vi må nok være enda skarpere spesielt i avslutningene når vi skal møte enda bedre motstand, sier trener Erlend Lyssand.

Sola har vunnet begge de to foregående oppgjørene denne sesongen, både kvartfinale i NM og seriekamp.

Forhåpentligvis får vi et stort hjemmepublikum som hjelper oss i denne kampen

Erlend

Sola har hatt en imponerende sesong så langt, og skal ut i kvartfinale i European League mot tyske Thüringer HC i midten av mars. Vi ser frem mot en spennende kamp i Fana Arena. Billetter finner du her: Fana – Sola Husk at 50kr pr fullprisbillett går direkte til Kreftforeningen!

Foto: Bjørn Erik Nesse