Bakpå fra start og tap i Trondheim

Det hele startet med en kjapp scoring fra Byåsen før de måtte ty til ulovlige midler for å stoppe Oda i andre enden. To minutter til trønderne og straffescoring fra Sara før det var gått to minutter.

De neste minuttene var preget av litt klabb og babb. Vi traff blokk, brøytet og fomlet vekk ballen, og med det lot vi Byåsen ta føringen i kampen. Jentene var oppe 10 – 10 etter omtrent 20 minutter, men etter det var det bom stopp fremover. I tillegg til at vi ved et par anledninger traff tverrliggeren fomlet vi og ble flere ganger avblåst for både skritt og brøyt. Det førte til at Byåsen kunne løpe og sakte, men sikkert dra ifra.

Bakover hang vi ikke sammen og fikk flere utvisninger. Olivia stod derimot godt og ettersom vi ikke klarte å score fremover var vi heldige at det «bare» stod 17 – 10 til pause.

Olivia hadde flere kvalifiserte redninger i første omgang, men kunne ikke hindre at vi lå bak med 7 til pause. Foto: Bjørn Erik Nesse

Andre omgang startet omtrent som den første; Byåsen måtte ty til ulovlige midler, fikk utvisning og Sara satte straffen i mål. Overtallsperioden ble utnyttet godt og etter 2 min hadde vi tatt inn 2 mål.

Olivia fortsatte å redde baller og forsvaret satt bedre i starten av andre enn i første omgang. Vi tok litt innpå og var på et tidspunkt bare 2 mål bak. Derfra og ut ble det både utvisninger og straffer i mot, bom, tekniske feil, raske kontringsmål og feile avkast. Vi kom aldri nærmere enn 2 mål.

Snuoperasjonen var altså ikke nok, og Byåsen vant til slutt 31 – 28.

Sara ble kåret til vår beste spiller og ble også toppscorer med 13 mål (5str).

Sara med 5 straffemål i dag. Foto: Bjørn Erik Nesse

Neste kamp for jentene er søndag 26.03 kl 18.00 mot Molde. Billetter til den kampen finner du her: