Flere gjensyn i siste hjemmekamp i REMA1000-ligaen

I kveld er det klart for siste hjemmekamp i REMA1000-ligaen i sesongen 22/23. På motsatt banehalvdel står Molde som kommer fra en imponerende rekke på 5 seiere i ligaen.

I bortekampen i Molde i høst vant våre jenter med minst mulig margin; 29 – 30.

Erlend sier i en kommentar at han og jentene er klare for å vise seg fra en bedre side enn i forrige seriekamp. Jentene er motiverte for å rette opp etter et hårfint tap mot Sola og en skuffende forestilling i Trondheim mot Byåsen.

I kveldens kamp er endelig Maren Langø tilbake i kamptroppen. Maren røk korsbåndet i kamp mot Vipers i november 2021 og har vært i opptrening siden. Dette blir med andre ord Marens første kamp i REMA1000-ligaen på 18 måneder.

Maren i opptrening. Foto: Fred Ivar Utsi Klementsen/BT

En annen vi får gjensyn med i Fana Arena i kveldens kamp er fjorårets toppscorer i ligaen, Kizza. Dette er hennes første kamp i Fana Arena for et annet lag enn Fana.

Jeg tror det blir en spennende kamp og jeg gleder meg til å spille foran det beste publikummet.

Kizza
Kizza i Fanadrakten i fjor. Denne gangen er hun i bortegarderoben. Foto: Bjørn Erik Nesse

I kampen i kveld blir det også arrangert Heiekonkurranse for lag som kommer sammen og heier på jentene våre. Vinnerne at konkurransen vinner en trening med landslagsjentene våre Oda Mastad, Olivia Lykke Nygaard og Celine Solstad.

Billetter til kveldens kamp finner du her: Fana – Molde