Mesterlig andreomgang ga sesongens andre seier mot Molde

Kveldens kamp startet som de aller fleste andre kampene våre denne sesongen og vi havnet raskt bakpå. Før det var spilt 5 minutter var vi bak 5 -1. Molde hadde høyt tempo og løp gjennom fra alle vinkler. Dårlig samhandling i forsvaret ga dårlige arbeidsforhold for Olivia bakerst. Gjennom hele omgangen hang vi bakpå og var 4 – 5 mål på etterskudd helt frem til rett før pause. Jentene gikk i garderoben på 21 – 18.

I andre omgang var det et helt annet lag som kom på banen. Forsvaret hang mye bedre sammen, det suste i taklingene og dermed fikk vi også redninger bakerst. I tillegg fortsatte vi å sette sjansene fremover og to minutter ut i andre omgang var det likt på 21 – 21. Deretter var det uavgjort for siste gang i kampen på 22 – 22, for da takket jentene for følget.

Forsvaret stod tett og Olivia bestemte seg for at nok fikk være nok. I andre omgang slapp vi bare inn 8 mål og 2 poeng ble igjen i Fana Arena. Etter 60 minutter stod det 34 – 29.

Kampsponsor OBOS kåret vår toppscorer Sara til vår beste spiller i dag.

Kampen i dag inneholdt også heiekonkurranse. Flere fantastiske heiagjenger møtte og lagde et deilig leven. Det var nesten umulig å kåre en vinner i denne konkurransen da alle lagene som var verdige seieren.

Vinnerne av heiekonkurransen ble likevel Os j2012 og Bjarg Søråshøgda j2012. De vant en trening med landslagsjentene våre Olivia Lykke Nygaard, Oda Mastad og Celine Solstad.