Ny leder for elitejentene på plass

I dag startet vår nye leder for elitesatsingen i sin nye jobb i Fana Arena. Bli litt bedre kjent med henne her:

Trine Rese Aarseth er en 31 år gammel dame som opprinnelig er fra Spikkestad. Studier førte henne til Bergen for snart 10 år siden, mens kjærligheten gjorde at hun forble her. De spesielt håndballinteresserte der ute drar kanskje kjensel på navnet; Trine er nemlig gift med Mr. Bjørnar; Andreas Aarseth. Sammen med de 2 barna sine utgjør de en skikkelig håndballfamilie og Trine omtaler seg selv som håndballnerd. Hun forteller at venner av dem ofte spør om de aldri blir lei håndball. Svaret på det er et rungende «nei» for det kan visst ikke bli for mye håndball for en som lever og ånder for sporten vår.

Skikkelig håndballpar! Foto: Privat

Trine er selv aktiv håndballspiller og har vært det siden barneskoledagene. Fra tidligere har hun et år i 1.divisjon med Fyllingen, mens hun i dag sliter håndballskoene sine i Bjørnar. Sammen med laget har de gjort det godt i år og har sikret opprykk fra 3. til 2.divisjon. I en tett og jevn serie har Trine imponerende 104 scoringer!

Jobbmessig kommer Trine fra jobb i Eviny hvor hun har vært i 6 år. Nå gleder hun seg til å komme i gang med arbeidet i Fana Elite.

Jeg søkte jobben i Fana fordi jeg syns det er både spennende og interessant det som drives i Fana og jeg er imponert over det laget har fått til.

Trine

Trine sier at hun har ambisjoner om å bygge videre på det som er gjort i klubben og ønsker å være med å videreutvikle elitesatsingen.

Vi er trygge på at Trine som leder av vår elitesatsing, Erlend Lyssand som hovedtrener og Marit Davik som bredde og utviklingsansvarlig vil utgjøre et slagkraftig team for Fana IL Håndball

Styreleder Bjørn Thømt

Håndballgruppen ønsker Trine lykke til med nye utfordringer i en meget viktig stilling for utviklingen av gruppens elitesatsing.

Trine er å finne på håndballkontoret i Fana Arena og nås på avdelingsleder.handball@fanail.no

VELKOMMEN!