Takk for nå!

En del av gamet i topphåndballen er at vi dessverre må takke av noen spillere ved sesongslutt. Etter denne sesongen er det seks spillere som ikke blir å finne i troppen for neste års sesong. Noen går videre til andre klubber, mens andre igjen skal få erfare hva livet uten håndball har å by på. Felles for dem alle er at de har bidratt til en enorm utvikling og en historisk reise i Fana Håndball. Det er vi takknemlige for og ønsker alle lykke til på ferden videre. Jentene sitter igjen med gode minner fra en vanvittig reise og hyller Forzafansen en siste gang.

Til vi sees igjen – #forzafana

Olivia takker av etter to sesonger i Fana. Hun skal de neste sesongene spille for Storhamar.

«Forzafansen har vært helt fantastiske! De har hjulpet oss gjennom så mange kamper! Har alltid gledet meg ekstra til hjemme-kampene pga dem!»

Etter 5 sesonger i Fana vender Aurora nesen mot Trondheim og Byåsen.

«Forzafansen er helt rå. De har backet oss sesong på sesong, og er definitivt grunnen til at det er så utrolig gøy å spille kamper på hjemmebane i Fana Arena.»

Etter 1,5 som Fanaspiller, og enda lenger som en del av samarbeidet i Bergen Sør har Nora valgt å legge opp etter denne sesongen.

«Forzafansen er en utrolig viktig bidragsyter på kampene våre. De er ekte og trofaste supportere som virkelig står på for de som spiller, men også for alle de andre som sitter på tribunen. De er trygge og gode å ha!»

Etter mange år som viktig bidragsyter i Fana har dessverre Andrea de siste sesongene vært skade- og sykdomsplaget. Hun legger skoene på hyllen for nå.

«Forzafansen er helt enestående og betyr enormt mye for oss! De er med på å skape en fantastisk stemning og ramme rundt hjemmekampene, noe som har gjort at vi har hatt et ekstra gir ute på banen.»

Etter 2 sesonger i Fana fortsetter Idas keeperkarriere i Fyllingen i 1.divisjon.

«Stemningen Forzafansen lager på tribunen er helt magisk. De har hjulpet oss mye»

Maren tar flyttelasset med seg hjemover mot Stavanger og skal neste sesong spille for Ålgård i 1.divisjon.

«Forzafansen er en rå gjeng som skaper uvurderlig stemning på hver eneste hjemmekamp.»

Alle foto: Bjørn Erik Nesse