Josefin Gundersen Lien (Tertnes), Iben Hvidsten (Bergen Håndball), konserndirektør Henning Beltestad (Lerøy) og Celine Solstad (Fana) ifm. lansering av Lerøy Morgentreningsakademi høsten 2022.

Velkommen til Lerøy Morgentreningsakademi

Sammen med vår felles samarbeidspartner Lerøy, har toppidrettsmiljøene i Tertnes, Fana og Bergen Håndball på nytt trommet sammen for å tilby morgentrening til ivrige håndballspillere i vår region. Vi ønsker å bidra til økt rekruttering, og gjennom samarbeid og deling av kompetanse mellom klubbene, gis ungdommene et godt ekstratilbud. 

Lerøy Morgentreningsakademi ble også gjennomført sist høst, og nå starter vi altså opp igjen i Åsane Arena og Fana Arena.

Ved å bruke våre ressurser og kompetanse kan vi skape aktivitet for unge håndballspillere som forhåpentligvis er med på å inspirere og motivere spillere, lag og miljøer til å fortsette med idretten. Særlig er frafallsårene 13-15 år krevende for klubbene, og for denne aldersgruppen ønsker vi å skape et tilbud som gjør at ungdommene fortsetter.

Slik blir Lerøy Morgentreningsakademi

Det vil bli 10 treningsøkter på utvalgte tirsdager i løpet av september-desember, og akademiet vil gjennomføres i Åsane Arena og Fana Arena. Tilbudet gjelder for gutter og jenter født i 2008 og 2009, og for å sikre god kvalitet er det begrenset antall plasser i hver hall.

  • Trening fra 06:30-07:30
  • Servering av frokostpakke kl. 07:30, som enten kan spises i hallen eller tas med
  • God dekning av instruktører (fra Tertnes og Bergen Håndball i Åsane Arena, og fra Fana og Bergen Håndball i Fana Arena)
  • Oppstartsdato tirsdag 12. september

Hvem passer Lerøy Morgentreningsakademi for?

Lerøy Morgentreningsakademi er et tilbud for alle gutte- og jentehåndballspillere født i 2008 og 2009, uansett ferdighetsnivå.

Det passer for de som har lyst til å teste ut toppidrettslivet, samtidig som at det ikke skal hindre deltakerne i å være aktive i sine egne klubber med tanke på trening og kamp. Siden deltakerne skal videre på skolen, og kanskje har trening med egen klubb på ettermiddagen, har morgentreningene lav til moderat intensitet med mindre løping, der vi i stedet legger vekt på utvikling av tekniske og taktiske ferdigheter.

Etter morgentrening vil det bli servert frokost før deltakerne går på skolen. Lerøy Morgentreningsakademi er et tilbud som skal inspirere og motivere, samtidig som det skal tilrettelegge for nye vennskap. Det passer spesielt godt dersom en går med en liten drøm om å bli en profesjonell håndballspiller.

Hva koster Lerøy Morgentreningsakademi?

Pris kr 2 000 som inkluderer 10 treningsøkter, frokost etter hver trening, 2 t-skjorter, drikkeflaske, samt noen små overraskelser underveis.

Påmelding er åpen og du finner påmeldingskjema her