Fra Morgenfugl til elitelaget

Morgenfugl er et prosjekt som ble etablert i Fana høsten 2020. Tanken bak Morgenfugl var at unge utøvere på ungdomskolenivå skulle få kjenne litt på toppidrettslivet. Det livet er ikke for alle og første bud for å nå toppen er å mestre å komme seg opp om morgenen. Det er man avhengig av dersom man skal rekke å trene to økter. Dette var en av grunnene til at vi i Fana ville at ungdom skulle få mulighet til kjenne på det for å bedre kunne vite om dette livet passer for dem. 
Ettersom morgentreningen ofte er en av to økter den dager er ikke målet med treningen å slite ut utøverne tidlig på morgenen, men heller å gi unge utøvere mulighet til å jobbe med detaljer som man ikke har så god til på kveldstid i klubblag. Instruktører fra Fana sitt elitelag gjennomfører treningsøktene med samme øvelser og krav til konsentrasjon som de selv krever av hverandre på trening.
Etter treningen serverer vi frokost før utøverne dra videre på skolen.

En av de som prøvde seg på Morgenfugl våren 2021 var Sædalen-jenten Sara Tefre. I dag trener hun fast med Fana sitt elitelag og kanskje blir hun også å se på banen utover høsten. Vi gleder oss over alle som prøver seg på Morgenfugl, og det er fantastisk gøy å følge utøvere hele veien i jakten på drømmen.

Nå er det veldig få plasser igjen til årets morgenfugl som starter i september.
I tillegg til våre egne elitejenter får vi også instruktører fra Bergen Håndball.
Meld deg på før det blir fullt! Påmelding finner du her:

MORGENFUGL HØST 2023