Reisebrev fra landslagssamling i Bodø

Oppkjøringen er i gang for fullt i Fana Arena etter en velfortjent sommerferie. Sommerferien ble noe kortere for Oda og Celine – en uke før laget var i gang – var de på plass i Bodø på A-landslagssamling 17.-23. juli. Oda og Celine forteller om hvordan samlingen var:

Ettersom alle hadde hatt noen uker håndballfri, startet med en litt roligere økt mandag, selv om vi allerede da var i gang med 6 mot 6 spill på en side. Vi hadde få treninger før kamp mot Frankrike lørdag, så vi utnyttet øktene maksimalt til å få i gang både angrep og forsvar. 

Vi hadde også flere sosiale aktiviteter sammen med de franske spillerne. Tirsdag var vi på ribbtur og ørnsafari, før vi avsluttet dagen med middag på Øyen Landegode. 

Torsdag hadde vi felles håndballøkt med Frankrike, før vi hadde en felles fjelltur på Kjerringøy der vi fikk se den flotte naturen oppe i nord! Kvelden ble avsluttet med middag og konsert, noe som var veldig kjekt. 

Ukens høydepunkt var selvfølgelig kamp lørdag kveld mot et sterkt fransk lag. Foran en fullsatt hall fikk vi begge spille de siste 10 minuttene av kampen, noe som var utrolig kjekt! Kampen endte dessverre i tap, men det var en stor opplevelse for oss begge.

Nå gleder vi oss til resten av oppkjøringen mot sesongstart med Fana. Vi håper å se dere alle i første hjemmekamp mot Gjerpen onsdag 30. august!

Hilsen, 

Oda og Celine