Første hinder forsert

I dag åpnet sesongen 23/24 med første tellende kamp. Anledningen var NM og motstander var Bjørnars 2.divisjonslag.

Lenge trodde vi at vi skulle få spille mot vår egen leder, Trine Rese Aarseth, men det satte håndballforbundet en stopper for. Det kan du lese om i Fanaposten

Kampen startet meget godt for vår del. Dina stod som en levende vegg bakerst og fremover var det flere som ville være med på leken. Etter kvarteret stod det 13 – 0 på tavlen. Da først fikk Bjørnar hull på byllen og Dina måtte plukke ut første ball fra eget nett.

Kjappe kontringer førte til mange mål og til pause stod det 21-7 i vår favør.

Andre omgang gikk som den første fremover, mens forsvarsarbeidet var noe slappere. Vi vinner til slutt 40 – 20 og er videre i cupen. Motstander i neste runde blir avgjort i morgen etter at Os – Åsane er ferdig spilt.

Dina ble kåret til vår beste i dag, mens Marte og Sara B ble våre toppscorere med 7 mål hver.

Flere spillere fikk sin debut for Fana i dag. Benedikte Kalstad Hernes (Fyllingen), Hanne Byklum (Nordstand), Dina Frisendal (Charlottenlund), Mille Brekken Daae (Bjarg) og Sara Osen Tefre (Sædalen/Kjøkkelvik) var alle på banen i dagens kamp.