Sesongens første hjemmekamp i Fana Arena

Endelig sesongstart igjen, og vi har første seriekamp på hjemmebane. Jentene legger opp til storfest i Fana Arena onsdag ettermiddag. Det vil være mulighet for å lage plakater og få ansiktsmaling før kamp i hallen.

Vi møter nyopprykkede Gjerpen i første seriekamp. Gjerpen er en del av REMA 1000 ligaen igjen, etter 4 års opphold i 1. divisjon.

Celine går inn i sin tiende sesong i den røde drakten og er veteran i Fanalaget. Celine er klar og gleder seg veldig til seriestart.

Det blir utrolig kjekt å endelig få spille seriekamp i Fana arena igjen! Vi har trent godt i oppkjøringen, og skal være godt forberedt for kommende sesong! Gjerpen er et nyopprykket lag, men det er et lag vi har spilt mot flere ganger tidligere både i eliteserien og cup. Selv om de har vært i 1.divisjon en stund, har de klart å beholde sentrale spillere og har gjort det bra i oppkjøringskampene. Vi skal være i angrepsposisjon uansett hvem vi møter, og gleder oss til å spille for forzafansen igjen!

Vi gleder oss til å se dere alle i hallen igjen. Billetter kjøpes i Fana-appen!