Ikke godt nok i Åsenhallen

Dagens kamp mot Sola startet tett og jevnt. Frem til det var gått omtrent 20min i første omgang lå vi helt likt. Da rykket Sola ifra og vi gikk til pause på 14-9 og en spiller utvist på tampen. Det resultatet kunne fort sett annerledes ut uten en god Oda i midtforsvaret og godt kvalifiserte redninger fra Dina bakerst.

Andre omgang startet med flere baklengs og vi havnet dessverre enda mer bakpå. Fremover satt spillet bedre, men forsvarsspillet sviktet totalt i lange perioder. Vi gjorde det vanskelig for oss selv og fikk ikke laget de bruddene som vi greide i første omgang. Da ble det dessverre for tøft mot et friskt Sola-lag og vi tapte til slutt 34-28.

Sara blir vår toppscorer med 8 mål.

Mille fikk sine første minutter på banen og det samme gjorde Emma som også scoret 3 ganger.

Vi er altfor svak i forsvarsspillet i 2.omgang og kommer ikke opp i duellene. Da blir det krevende.