Sesongens første bortekamp

Jentene er på vei til Stavanger for årets første bortekamp. Motstander i dagens kamp er Sola, som av ulike medier er tippet høyt på tabellen i år. Kampene mot Sola har tradisjonelt sett vært tette og jevne, noe vi også tror denne kampen blir.
Sola har noen utskiftninger fra sist sesong, men har beholdt nøkkelspillere som gjør at laget fremdeles er samspilte og vant overbevisende i sin første kamp i årets sesong.

Vi stiller med et nesten samme lag som i hjemmekampen mot Gjerpen sist, med unntak av enda en debutant; Emma Grasdal fra Gneist får sin første kamp i REMA1000-ligaen i dag.

Vi forventer en tøff og jevn kamp, slik det har vært i de fleste oppgjør mot Sola. Det er et lag vi kjenner godt fra før, og de kjenner oss! Det blir viktig for oss å trøkke til fra start, og spesielt forsvaret må være på! Vi gleder oss til til nok en ny kamp!

Celine

Kampen spilles kl 1815 og du kan se den her:

Sola – Fana