Tung kveld i Fana Arena

Dagens kamp i REMA1000-ligaen mot Storhamar ble en tung affære. Det startet veldig bra og jentene våre var kjappe ut av startblokkene. Det tok ikke lang tid før vi ledet 2-0 og gikk rett i kontring på tredje forsvaret. Den ble effektivt stoppet av Olivia Nygaard i Storhamarmålet og etter dette var vi aldri mer i nærhetene av å plukke poeng.

Storhamar lykkes bedre enn oss både i forsvar og i angrep i hele første omgang. De var skarpere i duellene og kom dermed til bedre sjanser og enklere redninger enn hva vi greide. I tillegg gjorde vi enkle tekniske feil som førte til at Storhamar fikk lette kontramål. Til pause stod det hele 9-17.

For mange bom og tapte dueller gjorde det vanskelig for oss. Når vi i tillegg spiller ballen rett i hendene til Storhamar vårt overtallsspill blir det langt frem til pause.

Erlend

Andre omgang startet med utvisning for vår del og vi havnet enda lenger bakpå. Vi klarte å hente oss litt inn på slutten og det ender 23 – 34 på en tung kveld.

Lina blir toppscorer og også kåret til vår beste av kampsponsor Umbro.

Aller mest gledelig i dag var at veldig mange barn og unge var i hallen og heiet på jentene våre. Det setter vi enorm pris på!

Forzafans, her fra Tertneskampen. Foto: Erik Støverud, Fanaposten

Nå er det rett på jobb igjen for jentene. Neste mulighet for poeng kommer allerede på søndag borte mot Ravens.