Endelig satt den i Skedsmohallen

Jentene gikk til kamp i dag, vel vitende om at sist de var i Skedsmohallen ble de sendt hjem med 14-målstap i bagasjen. Faktisk har Fana aldri vunnet borte i denne hallen. Det hadde de planer om å gjøre noe med i dag, og stilte revansjesugne til start.

Selv om Ravens tok ledelsen på 1-0 og det tok flere minutter før vi klarte å sette ballen bak en god Ravens-målvakt var dette den eneste gangen hjemmelaget var i ledelsen. Ravens hadde bestemt seg for å stoppe Celine, og det skapte store rom for resten å bevege seg i. Marit tok på seg servitørrollen og spredte baller rundt seg. Sakte, men sikkert opparbeidet Fana seg en grei ledelse. Kun personlige feil som første til kontringer og mål i mot gjorde at Ravens bare var to mål bak til pause, på 14-16.

I andre omgang tettet jentene enda bedre igjen bak. Etter 8 minutter hadde Ravens bare scoret en gang, mens vi jevnt og trutt klarte å putte ballen i mål. På et tidspunkt var vi 8 mål foran, og det så ut til å bli en komfortabel slutt på kampen. Noen tekniske feil, bom og dårlige vurderinger gjorde at vi nok en gang inviterte hjemmelaget inn i kampen igjen. Invitasjonen til tross, jentene stod hele løpet ut og sikret to deilige poeng med seier 27-32.

Linnea blir vår toppscorer med 9 mål og blir også kåret til vår beste av en lokal jury.

Nå venter en uke med trening før vi tar imot Oppsal i Fana arena neste søndag, 08.10 kl 18.00.