Vi ønsker Fana Kjøtt velkommen i sponsorfamilien

Vi er svært glade over å kunne få presentere Fana kjøtt som ny samarbeidspartner i Fana IL Håndball.

Fana Kjøtt er en lokal leverandør som ønsker å støtte og bidra i sitt nærmiljø. De lager kvalitetsprodukter som vi er stolte over å kunne selge i kiosken i Fana Arena, og det er først og fremst Fanaburgeren og wienerpølsene de besøkende ville kunne få kjøpe i kiosken.

Fana Kjøtt har en historie som går tilbake til 1987 og er i dag en velkjent lokal leverandør av håndlagde kjøttprodukter. Basert på gode gamle resepter lager Fana Kjøtt sine produkter fra bunnen av med et ufravikelig krav om kvalitet i alle ledd. Med fokus på norske råvarer, kortreist mat og stort mangfold tilbyr Fana Kjøtt et bredt spekter av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser – i butikk, storhusholdning og restauranter. Fana Kjøtt er en liten bedrift med stor fleksibilitet i forhold til å yte kundene god service. I en liten, effektiv organisasjon kan avgjørelser tas raskt, noe som betyr kort tid fra første kontakt til ferdig levert produkt.

Vi har allerede benyttet oss av produktene deres over en tid, og opplever Fana Kjøtt som en svært profesjonell, serviceminded og hyggelig samarbeidspartner som vi gleder oss til å samarbeide med fremover.