Rosa sløyfe, heiekonkurranse og Fanzone

Onsdag kommer Byåsen til Fana Arena for REMA 1000-ligakamp kl 18.00. Dette blir Aurora Hatles første retur til Fana, denne gangen med Byåsen-drakten på.

Kampene mot Byåsen pleier å bli tette og jevne, med to lag som sjeldent gir seg før det står 60min på tavlen. Byåsen står før denne kampen med et poeng mindre enn oss, så det sier seg selv at denne kampen er viktig for begge lag.

Fana-jentene ønsker å vise seg fra en helt annen side enn de gjorde i forrige hjemmekamp og seiersoppskriften virker å være ganske klar:

Det blir viktig i kampen mot Byåsen å vise oss fra en annen side i forsvar enn vi gjorde i kampen mot Oppsal. Stå sammen som et lag og vise viljen til å vinne kampen!

Dina

For å slå Byåsen må vi vinne duellene. Hvis vi klarer å vinne de både i forsvar, angrep og keeper slipper vi jo inn minst og scorer mest. For å få det til må vi stå mye tøffere og mer samlet i forsvar, og være smart i angrepsspillet vårt.

Marte

Denne kampen er også årets Rosa Sløyfe-kamp. Sammen med Kreftforeningen vil jentene markere aksjonen ved å varme opp i rosa t-skjorter. Kreftforeningen vil også ha stand i hallen.

I Fanzone før kampen (fra kl 17.00) vil det være mulig å få både ansiktsmaling, delta i kule konkurranser med fete premier og å lage plakater til heiekonkurransen som blir arrangert under kampen. Laget som vinner konkurransen vil få en treningsøkt med to av elitejentene våre. Påmelding til konkurransen gjøres via mail; avdelingsleder.handball@fanail.no

Kampsponsor Aktiv365 vil også være tilstede – kanskje du får et godt tilbud?

Billetter til kampen finner du her: Fana – Byåsen