Nok en tung kveld for jentene

Det skulle gå fem minutter av dagens REMA 1000-oppgjør mellom Fredrikstad og Fana før noen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene. Da var det Lina som satte ballen i mål for oss. De neste minuttene var preget av godt, offensivt forsvar, men litt klabb og babb fremover. Bom og tekniske feil førte til at Fredrikstad kom foran med et par mål og vi ble halsende etter. Sakte, men sikkert dro Fredrikstad ifra utover omgangen og til pause var vi bak 15 – 9.

Erlends konklusjon til TV2-play var at vi slapp Fredrikstad altfor lett til sjansene og at vi måtte angripe andre omgang på en helt annen måte.

Det så det også lenge ut som vi hadde tenkt å gjøre. Det offensive forsvaret satt godt og vi kneppet fort inn et par mål på Fredrikstads ledelse. Det skulle ikke vare lenge. Tekniske feil fortsatte å prege angrepsspillet vårt og Fredrikstad kunne enkelt løpe inn mål. Etter ti minutter var vi 7 mål bak på 20 -13. Da tok Erlend timeout og ba om 7 mot 6 for å prøve å score flere mål.

Det ga ingen umiddelbar effekt. Vi spilte oss til gode sjanser, men klarte ikke å få ballen i mål. På et tidspunkt var vi hele 9 mål bak.

Deretter knakk vi koden litt bedre fremover og på den nærmeste var vi 3 mål bak. Dessverre ble det for sent og vi klarte aldri å komme nærmere.

Kampen ender 28 – 25.

Marte blir toppscorer og kåret til vår beste spiller i dag.