Juniorjentene til NM-finale!

Juniorgruppen i Bergen Sør består som kjent av en miks av spillere fra Fana, Gneist, Bjarg og Bønes. Samarbeidet har allerede resultert i flere elitespillere, og i dag var jentene samlet for semifinale i j20-NM. Laget spiller under Gneist-fanen og møtte i dag rogalandslaget Ålgård til dyst.

Kampen startet i høyt tempo var jevn frem til 5-5. Da takket våre jenter for følget og dro sakte, men sikkert ifra.
Anført av en strålende opplagt Mille Daae gikk Gneist til pause med 10 måls ledelse på 23-13.

Andre omgang startet på samme måten som den første ble avsluttet. Gneist kjørte med solid forsvarsspill etterfulgt av fine pasninger fra Dina i mål til Sara på kanten.
Til slutt stod det hele 41-27 på tavlen og jentene skal til Arendal og spille finale i februar!

Mille ble kåret til beste spiller hos hjemmelaget i dag.