Årets første kamp i fullsatt Fana Arena

2024s første kamp kom allerede på årets tredje dag. Motstander var ingen andre enn regjerende Champions League-vinnere Vipers. Vipers var ubeseiret denne sesongen, og jentene visste at de stod overfor en stor oppgave.

Jentene viste dog ingen respekt fra start og gikk raskt opp i ledelsen. Fana stod tett og godt i forsvar, og bakerst leverte Dina flere kvalifiserte redninger. Fremover spilte jentene med stor fart og høy presisjon og det tok nesten 28 minutter før Vipers for første gang var i ledelsen. Da hadde jentene våre puttet ballen 14 ganger bak landslagsmålvakt Katrine Lune i Vipers-målet. Første omgang ble avsluttet på 14 – 17.

I andre omgang klarte jentene å fortsette det gode angrepsspillet og flere ganger var Vipers-forsvaret fullstendig utspilt. Jentene kom flyvende fra både høyre og venstre, og Celine serverte målgivende pasninger over hele banen.

Jentene våre hang godt med på 2 og 3 mål bak helt til det gjenstod 10 minutter av kampen. Da hadde Vipers, anført av en strålende Anna Vyakhireva, et ekstra gir å sette inn og dro litt i fra. Vyakhireva endte på 7 scoringer og ble kåret til Vipers beste i dag.

Til slutt stod det 30 – 37 på tavlen og Vipers står fremdeles ubeseiret i årets REMA1000-liga.

Linnea ble av kampsponsor Kinnarps kåret til vår beste.

Nesten 1300 tilskuere fikk med seg en fartsfylt og fintspilt kamp fra tribunen! En festkveld med god underholdning i Fana Arena, og vi håper å se dere alle igjen onsdag 24.01. Da kommer Sola på besøk til Fana Arena.

Vi har fin flyt i angrepsspillet. Det er kjekt å se at det vi har jobbet med sitter. 37 mål bakover er litt for mye.