Nettverkstreff hos Kinnarps

I forbindelse med årets første håndballkamp, inviterte Fana IL og Fana Håndball Elite sine samarbeidspartnere til årets første nettverkstreff hos vår samarbeidspartner Kinnarps.

Vi startet med å spise en god middag før kveldens konferansier, Erik Halvorsen introduserte vår gjest, Mads Fredriksen fra Norsk Topphåndball. Han snakket om viktigheten av det å være en samarbeidspartner i ett nettverk, både for parten selv og for klubben, samt at han utfordret de som var tilstede.

Deretter intervjuet Erik, Gneist trener Christoffer Martinussen og Trond Andal (Scandic representant og tv kommentator) som snakket om kampen, taktikk og spillerne før vi tok turen til et fullstappet Fana Arena for å se Fana spille mot Vipers.

Tusen takk til alle involverte, til alle samarbeidspartnerne som møtte opp og ikke minst til Kinnarps som sto for lokale og mat.