Serien snur og vi møter Gjerpen borte

Etter at vi møtte Aker borte i forrige serierunde var vi akkurat halvveis i årets REMA1000-serie. Vi har møtt alle lagene én gang, og med det snur serien.

I høst serieåpnet vi hjemme mot Gjerpen og i morgen møter vi samme laget på bortebane. Hjemmekampen i Fana Arena var en fin kamp fra vår side og vi beholdt begge poengene i Bergen etter seier 26 – 23.

Høstsesongen for Fanajentene har etter det vært svært varierende. Vi har tatt færre poeng enn vi ønsket og håpte på. Det håper Erlend at laget hans skal endre på nå.

Vi ser bare oppover på tabellen. Første oppgave for andre halvdel kommer i morgen. Vi møter et tøft Gjerpen-lag, men om vi klarer å gjøre det vi blir enige om skal vi gi dem god kamp på en vanskelig bortebane.

Erlend

Gjerpen har siden sist vi møtte dem gjort en god høstsesong og ligger 4 poeng foran oss på 7. plass. Det er med andre ord en tøff bortekamp som venter for jentene våre.

Gjerpen er et godt lag med spillere som har spilt sammen lenge, så det blir en tøff bortekamp hvor vi må gi alt. Forsvar og returløp blir viktig. Vi gleder oss til kamp!

Maren
Søstrene Mastad før forrige oppgjør mellom lagene

Kampen ser du kl 18.00 her: Gjerpen – Fana