Sola ble for sterke

Før dagens kamp var det spådd et tett og jevnt oppgjør i Fana Arena. Kampen var også hjemmedebuten til Martine og hun meldte seg på umiddelbart med to fine scoringer. Fine kombinasjoner fremover, 3 scoringer av Celine og en solid Dina bakerst førte til at det stod 7-5 ved halvspilt omgang.
Da tok Erlend timeout for å gjøre noen små justeringer og bytter. Den nye konstellasjonen fortsatte å holde stand og vi lå stadig to og tre mål foran. En 2-minutters utvisning på Martine førte Sola kun målet bak før vi økte igjen. Like etter at vi ble fullt lag pådro Marte seg en 2-minutter og Sola var igjen kun målet bak.
De neste minuttene byttet lagene på å score, men vi var igjen et og to mål foran. Da var det Sola sin tur til å ta timeout, og var opptatt av hvordan de skulle stoppe Martine som på dette tidspunktet hadde hamret inn 6 mål.
Nok en gang pådro vi oss en utvisning, denne gang for feil bytte. Sola benyttet umiddelbart anledningen og gikk i ledelsen for første gang i kampen. Til pause stod det 14 – 16.

I andre omgang hadde Sola skrudd om takten og før vi i det hele tatt fikk summet oss var de foran med 5 mål. Igjen gikk vi inn i en periode i kampen hvor lagene byttet på å score, dog med Sola i ledelsen hele veien.
Ved halvspilt andre omgang var vi bak med 3 mål på 27-24.

Da hadde Sola festet grepet om kampen og slapp oss aldri nærmere enn det. Da fløyten gikk stod det 31 – 35.

Martine ble vår toppscorer med 9mål og kåret til vår beste i dag.