Anna Mortvedt til Fana

Det er med glede og stolthet vi kan fortelle at Anna Mortvedt er Fana-spiller fra sesongen 2024/2025.

Anna er 2000-modell og kommer opprinnelig fra Storhamar. I 2020 bestemte hun seg for å ta en pause fra håndballen og tjenestegjorde i forsvaret på den russiske grensen ved Kirkenes. Det kan du lese mer om her;

Anna tok pause fra håndballen

Etter dette har hun spilt for Fyllingen i 1.divisjon og så langt i sesongen har hun scoret 109 mål på 20 kamper fra sin linjeposisjon.

Jeg valgte Fana først og fremst fordi det er god utviklingsarena for meg som håndballspiller, men også fordi jeg tror det er en klubb jeg kommer til å trives godt i. Jeg synes dere har mye spennende på gang med Vidar inn som trener, en trener jeg har et godt inntrykk av og som jeg har hørt mye bra om. Også gleder jeg meg til å komme inn med rutine og håper å kunne bidra til at laget tar steg neste sesong.

Anna

Anna har signert en 2-årsavtale med Fana. Det er neste års trener, Vidar Gjesdal, ordentlig godt fornøyd med.

Her får vi inn en spennende jente som jeg tror vil overraske mange også på det øverste nivået. Hun er sterk og bevegelig på linjen og har vært meget god for Fyllingen denne sesongen. Gjennom samtalene med henne er jeg overbevist om at vi får inn en spiller som har den rette innstillingen og klar for å gjøre den jobben som kreves. Hun har vært vårt klare førstevalg til å erstatte Oda og vil sammen med Eline og Maria danne en spennende trio på linjeposisjonen.

Vidar

vi gleder oss til å ha Anna på plass i Fana Arena!